LIFE

Meciul secolului. Cântăreţul Justin Bieber l-a provocat pe actorul Tom Cruise la un meci de MMA în ring

Cântăreţul canadian Justin Bieber l-a provocat pe Tom Cruise la un meci de MMA (Mixed Martial Arts) în octagon – ringul folosit în luptele Ultimate Fighting Championship – şi spune că, dacă actorul nu acceptă provocarea, este un fricos şi nu va trece niciodată peste acest lucru.

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care Justin Bieber a adresat provocatorul mesaj, pe care l-a publicat pe platforma de micro-blogging Twitter, duminică. Textul a devenit viral pe internet, potrivit foxnews.com.

Luptătorul MMA irlandez Conor McGregor, una dintre vedetele din domeniu, a anunţat că meciul poate fi organizat de compania sa şi a sugerat chiar că evenimentul va avea loc cu condiţia ca Tom Cruise “să fie suficient de bărbat să accepte provocarea”.

Starul seriei “Misiune: Imposibilă” nu a comentat mesajele, dar mulţi dintre fanii de pe reţelele de socializate sunt de părere că actorului nu i-ar fi dificil să îl doboare pe cântăreţul canadian.

Tom Cruise are o înălţime de 1,70 de centimetri şi o greutate de 77 de kilograme. Este celebru pentru faptul că îşi face singur cascadoriile şi are un fizic de invidiat. Pe marele ecran este mereu gata de luptă. Justin Bieber are o înălţime de 1,75 de centimetri, dar o greutate de 66 de kilograme.

“Mi-ar plăcea să văd acest meci”, a scris celebrul luptător Diego Sanchez într-un mesaj publicat pe Twitter.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here