SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Meci SENZAȚIONAL al handbalistelor! Romanescu: Am trăit de puține ori o asemenea bucurie

Meci senzațional făcut de handbalistele lui Andrieș, miercuri după-amiază, în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu.

Handbalistele au produs surpriza învingând liderul, Dacia Mioveni, scor 23-21, la pauză 12-10. Mioveni a venit la Târgu Jiu din postura de favorită certă, dispunând de un lot mult mai experimentat, cu un buget mult mai mare decât al CSM și cu obiectivul promovarea în Liga Națională.

În fața unui public numeros, gorjencele au înregistrat una dintre cele mai importante victorii de la înființarea clubului, spre bucuria antrenorului Liviu Andrieș.

”Este una dintre cele mai frumoase zile de când am venit director al CSM” a declarat, după meciul handbalistelor, Robert Bălăeț.

De la meciul de handbal nu a lipsit primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, care a felicitat sportivele pentru performanța neașteptată.

”Bucuria pe care mi-au oferit-o în această seară, am trăit-o de foarte de puține ori!” a declarat edilul, care a invitat copiii din oraș să vină să facă sport în cadrul Clubului Sportiv Municipal.    

Romanescu este nemulțumit că nu este ajutat pe cât și-ar dori de Consiliul Local din Târgu-Jiu. Nu cu bani de la buget, ci cu sprijinul oamenilor de afaceri din oraș a reușit să  țină în lotul CSM jucătoarele din Ucraina.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here