Sportive

Meci important pentru CSM Târgu-Jiu. Florența Ilie: Pentru noi acum începe campionatul

Meci extrem de important, la finalul acestei săptămâni, pentru CSM Târgu Jiu. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache se va deplasa la București, pentru meciul cu Știința București. Partida, care se va disputa sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 16.00, în Sala Agronomia din București, contează pentru etapa a-3-a din Liga Florilor.

CSM Târgu Jiu a avut parte de un început dificil de sezon, în care a întâlnit, în primele etape, două dintre forțele handbalului românesc: Gloria Bistrița și SCM Râmnicu Vâlcea. Dincolo de rezultatele înregistrate pe tabelă, CSM Târgu Jiu a avut ceva probleme la nivelul exprimării în teren și al relațiilor de joc. Handbalistele au tras însă tare la antrenamente în această săptămână, pentru a rezolva câteva aspecte importante din jocul echipei și pentru a-și trece în cont prima victorie.

Florența Ilie, CSM Târgu Jiu: ”Pentru noi acum începe campionatul, cu această deplasare la Știința București. Este un meci foarte important, pe care vrem să-l abordăm cu altă atitudine, cu multă determinare și cred că, cel mai important, ca o echipă. Am avut o săptămână bună, în care ne-am antrenat și-am pus la punct relațiile de joc. Am avut o altă implicare la antrenamente și sper ca acest lucru să se vadă la meci. La primele meciuri ne-a lipsit și atitudinea, dar am avut probleme și cu relațiile de joc, pentru că au venit fete noi la echipă și probabil s-au adaptat mai greu la sistemul nostru de joc. Acum sper ca fiecare dintre noi să-și aducă aportul la echipă, pentru că trebuie să avem atitudine, determinare și implicare totală pentru a aduce cele 3 puncte în clasament. Sunt foarte bine. Sper să îmi aduc cât se poate de mult aportul la echipă și sper să avem rezultate, pentru că asta contează cel mai mult”. 

Comment here