Sportive

Meci greu pentru baschetbaliști. CSM Târgu-Jiu întâlnește campioana

Baschetbaliștii CSM Târgu-Jiu au meci greu, vineri, în Sala Sporturilor. Formația antrenată de Jordanco Davitkov întâlnește campioana en-titre, U BT Cluj Napoca, de la ora 19:00. Din păcate, din cauza noilor restricții, spectatorii nu au acces.

Vineri seara, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, formația gorjeană va da piept cu campioana în exercițiu, U BT Cluj Napoca. Gruparea ardeleană este și deținătoarea SuperCupei României, trofeu pe care l-a cucerit chiar la Târgu Jiu, în urmă cu o lună, atunci când echipa lui Silvășan s-a impus în fața celor de la CSO Voluntari.

Jordanco Davitkov, antrenor CSM Târgu-Jiu: „Vom încerca să ne ridicăm nivelul de joc, vom încerca să dăm ce este mai bun din noi și vom vedea ce va ieși. U BT Cluj este o echipa de nivel de european și trebuie să dăm ce este mai bun din noi pentru a le putea face față. Este nevoie de determinare, ambiție și de mai multă agresivitate, atât pe plan ofensiv, cât și defensiv, pe toată durata meciului. La toate astea era bine dacă aveam și sprijinul spectatorilor, dar, din păcate, jucăm fără spectatori”.

Jordanco Davitkov are aproape tot lotul la dispoziție, doar americanul Ahmed Bashir fiind incert pentru această confruntare. Meciul poate urmărit LIVE pe canalul de streaming al Federației Române de Baschet, FRBTV.

Comment here