LIFE

McDonald’s devine partener Untold

McDonald’s se alătură Untold în calitate de partener al celei de-a şaptea ediţii a festivalului, care va avea loc în perioada 4-7 august 2022, anunţă compania.

În plus, ca parte a parteneriatului, McDonald’s va derula campanii în colaborare cu Untold în restaurantele sale, pe toată durata verii. Vor fi lansate noi produse, în luna iunie, special pentru a celebra această colaborare.

Irina Angelescu, Director Marketing Premier Restaurants România: „Ne bucurăm să aducem momentele plăcute şi experienţele speciale care fac parte din ADN-ul McDonald’s în mijlocul acestui univers fantastic al Festivalului Untold. Este o colaborare care a venit în mod natural, pentru că avem o viziune similară şi credem în puterea momentelor împărtăşite de a transcende orice barieră, conectând oamenii. Iar la ediţia de anul acesta, experienţa muzicală va fi însoţită nu doar de gustul delicios al produselor McDonald’s, ci şi de o serie de activări inedite pe care le pregătim, atât în spaţiul festivalului, cât şi online şi în aplicaţie. În plus, plănuim să intrăm în atmosfera UNTOLD chiar mai devreme de luna august, cu o surpriză care va fi cu siguranţă pe gustul fanilor”.

Festivalul reuneşte peste 200 de artişti internaţionali şi DJ-i pe durata a 4 zile şi 4 nopţi, fiind unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale ale anului.

Comment here