Muzicale

MC Blitzy feat Luis Fonsi & Nicole Scherzinger – She’s BINGO

Luis Fonsi și Nicole Scherzinger colaborează pentru prima dată și lansează „She’s BINGO”, material ce face parte dintr-o campanie publicitară pentru compania israeliană de jocuri mobile Playtika.

Fonsi, cunoscut pentru piesa lui de succes „Despacito”, joacă alături de Scherzinger în videoclipul muzical care îi arată pe cei doi în mai multe locuri din întreaga lume, o referință la jocul Playtika „Bingo Blitz” ce încurajează utilizatorii să descopere lumea. Materialul a fost regizat de Roy Raz. În ceea ce privește melodia, „She’s BINGO” a fost compusă de Luis Fonsi alături de Daniel Vangarde, Jean Kluger, Tomer Biran și Roy Uadri. Piesa folosește un sample al hit-ului „D.I.S.C.O.” (1979) semnat Ottawan.

Fonsi este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din industria muzicală, reușind să aducă genului latino cel mai înalt grad de recunoaștere și prestigiu la nivel internațional. Cu hit-uri precum „Echame La Culpa” ft. Demi Lovato (care a fost #1 în 59 de țări), „Calypso” ft. Stefflon Don sau „Imposible” ft. Ozuna, cântărețul a luat cu asalt clasamentele muzicale. Hit-ul „Despacito” a făcut furori și a reușit să stabilească o serie de recorduri greu de egalat, recunoscute și de Guinness World Records. În România, „Despacito” a fost hitul anului 2017, iar până în prezent a stabilit recorduri și în ceea ce privește cifrele de pe platformele digitale.

Comment here