LIFE

Matteo Salvini face furori pe Twitter cu un filmuleţ în care-şi cumpără lenjerie intimă

Fostul “om-forte” al guvernului italian, Matteo Salvini, actualmente lider al opoziţiei de extremă-dreapta şi un împătimit al social media, a atras recent atenţia opiniei publice cu un filmuleţ postat pe Twitter în care poate fi văzut cumpărându-şi lenjerie intimă, notează DPA.

În 48 de ore, postarea din 7 ianuarie, însoţită de mesajul “Cumpărături esenţiale: lenjerie!” a atras peste 100.000 de vizualizări. Filmuleţul ni-l arată pe liderul Partidului Liga, în vârstă de 46 de ani, glumind cu o vânzătoare şi în cele din urmă alegând trei perechi de boxeri, dintre care una cu un imprimeu cu elefanţi în miniatură.

Pentru unii, filmuleţul a depăşit măsura. “Simt că următorul pas va fi o transmisie directă din toaletă “, a scris un utilizator pe Twitter la secţiunea de comentarii.

Salvini este cunoscut pentru faptul de a face publice pe reţelele de socializare detalii despre viaţa sa privată – de la un sărut cu iubita până la informaţii privind preferinţele sale culinare – cu scopul de a-şi promova imaginea de om din popor. De altfel, liderul Partidului Liga a ales să se aprovizioneze cu boxeri chiar în mijlocul campaniei pentru alegerile regionale, din 26 ianuarie, din regiunea Emilia Romagna. O victorie în Emilia Romagna, un bastion al stângii, ar fi una istorică pentru Salvini. Sondajele recente sugerează că Lucia Borgonzoni, candidata Ligii, se află la doar câteva puncte procentuale în urma candidatului de centru-stânga Stefano Bonaccini.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here