Din JudetMotruNovaciStirile ZileiTârgu-Jiu

Măsuri fără precedent în Gorj! CONTAINERE la SJU și Spitalul Cărbunești. Cort de triaj la Spitalul Novaci

Măsuri fără precedent în Gorj, din cauza epidemiei de coronavirus. 5 containere de triaj epidemiologic vor fi cumpărate de Consiliul Judeţean, urmând să fie amplasate în cele trei locații ale Spitalului Județean de Urgență din strada Progresului, Tudor Vladimirescu și Pasarelă. Şi la spitalul din Târgu-Cărbuneşti vor fi luate astfel de măsuri, managerul Constantin Târziu anunţând că-şi doreşte 2 containere. La Novaci, managerul Emil Grigore vrea un cort medical de triaj, care să fie amplasat în curtea spitalului.

Consiliul Judeţean Gorj a aprobat, marţi, achiziţionarea a 5 containere medicale în care să se facă triajul epidemiologic. Preşedintele Cosmin Popescu spune că a luat exemplu de la Italia, ţara cu cele mai multe cazuri de infectări cu coronavirus, din Europa.

Şeful Consiliului Judeţean Gorj îi roagă, din nou, pe gorjenii care revin din Italia să nu mintă pentru că şi pun în pericol familiile şi prietenii. Spitalul Judeţean Gorj are nevoie în continuare de măşti şi combinezoane, care au ajuns să aibă preţuri mari din cauza speculanţilor. În privinţa containerelor de triaj, Cosmin Popescu spune că sunt o metodă bună de a preveni inclusiv infectarea personalului medical, de care este foarte mare nevoie.

Şi managerul spitalului din Târgu-Cărbuneşti, Constantin Târziu, îşi doreşte achiziţionarea a două containere de triaj, care să fie amplasate în curtea unităţii.  În opinia sa, pacienţii ar trebui duşi într-o locaţie separată, nu în spitale.

Emil Grigore, managerul spitalului din Novaci, s-a gândit la achiziţionarea unui cort de triaj, care este mai puţin costisitor decât un container. În plus, are avantajul că este mai mare.

La spitalul din Motru  se află în curs de amenajare un spațiu de triere, exact la intrarea în unitate, ne-a comunicat managerul Alin Efrim.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here