LIFE

MasterChef revine la Pro TV

MasterChef revine la Pro TV. Show-ul jurizat de Chef Joseph Hadad, Chef Foa şi Chef Radu Dumitrescu debutează într-o zi de miercuri. Mai precis, prima ediţie din noul sezon va fi pe 12 ianuarie, informează paginademedia.ro.

„Noul sezon MasterChef a fost surprinzător din primele clipe. De când mi-am cunoscut colegii de jurizare, iar chimia a fost fantastică, aşa că ne-am distrat teribil la filmări, până la concurenţii care ne-au impresionat cu modul în care s-au prezentat. Pandemia pare-se că i-a ajutat să se perfecţioneze în ale gătitului. Avem poveşti din bucătărie, din farfurie, dar şi poveşti de viaţă care sunt sigur că îi vor ţine cu sufletul la gură pe toţi cei care ne vor privi”, a spus Chef Foa.

Chef Joseph Hadad punctează: ”Sezonul MasterChef din acest an va fi unul spectaculos, plin de provocări şi, mai ales, creativ! Veţi vedea farfurii cu totul deosebite, concurenţi înzestraţi cu multă ambiţie şi energie. Nu vor lipsi nici momentele emoţionante, cu zâmbete şi lacrimi! De asemenea, ne vom delecta şi cu prezenţa unor invitaţi speciali. Să fie cu pasiune şi gust!”

Hadad a făcut parte din juriul ultimului sezon, care a avut loc în 2019. Chef Foa a fost unul dintre juraţi între 2014 şi 2017, alături de Chef Adrian Hădean şi Chef Patrizia Paglieri. Din noul juriul face parte şi Chef Radu Dumitrescu.

Comment here