Stirile ZileiTârgu-Jiu

Măruță amenință cu PROTESTE. Ce spune Romanescu

Liderul sindical Ion Măruță acuză că Direcția Publică de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu-Jiu refuză să plătescă drepturi salariile medicilor și asistenților de la cabinetele școlare.

Conform președintelui Sindicatului Sănătatea, 10 medici și 38 de asistenți medicali, din organizația sa, așteaptă din luna martie să le fie plătite orele suplimentare, stimulentul de risc și voucherele de vacanță.

Măruță i-a cerut primarului Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, să organizeze o întâlnire pentru a rezolva pe cale amiabilă problemele semnalate. Altfel, se va protesta.

Sindicalistul Măruță amenință și că va face plângeri penale pentru abuz în serviciu și se va adresa și instanțelor de judecată.

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, spune că a apărut o problemă juridică în privința celor semnalate de Sindicatul Sănătatea, dar, cel mai probabil se vor găsi soluții.

Romanescu consideră că liderii sindicali din sănătate ar trebui să aibă reacții legat de modul în care este condus Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here