Muzicale

Mărunts 5 (Ceva Mărunt) și Sore – Nu Te Mai Suport

Grupul de comedie Ceva Mărunt și-a luat pseudonimul Mărunts 5 și a lansat alături de Sore piesa „Nu te mai suport!”. O parodie pe ritmuri de trap, despre frustrările acumulate tacit într-o relație aflată sub presiunea pandemiei.

Cu versuri scrise de Vlad Popescu, Vlad Cireșan, Mărunts 5 (Sergiu Floroaia, Toma Alexandru, Sorin Pârcălab și Cristi Popesco) și Ioana Luiza, „Nu Te Mai Suport” este o piesă satirică ce trebuie luată ca atare. Pentru fanii grupului de comedie Ceva Mărunt, umorul este cel cu care s-au obișnuit de la stand-up.

 „Ești într-o relație? Te enervează orice lucru mărunt? Nu mai suporți? Asta e piesa pe care să i-o dai ei sau lui să o asculte când tu nu îți găsești cuvintele. Dar ai grijă ca că s-ar putea chiar să nu se supere, ci să îți împărtășească sentimentele”, au transmis autorii piesei „Nu Te Mai Suport”.

Grupul Ceva Mărunt este format din Sergiu Floroaia, Toma Alexandru, Sorin Pârcălab și Cristi Popesco, comedianți rezidenți ai clubului de comedie Comics din București. Aceștia au dobândit notorietate pe internet atât datorită clipurilor de stand-up postate, cât și a formatelor originale precum Una Scurtă, Podcast Ceva Mărunt, Râzi ca Prostu’, roast-uri ale unor artiști ca Dorian Popa și Alex Velea.

Comment here