Muzicale

Marshmello – Light It Up ft. Tyga & Chris Brown

Cel mai nou release Marshmello este “Light It Up”, o colaborare cu rapperii Tyga şi Chris Brown.

Piesa este despre acel moment de la o zi de naştere când ai băut prea mult şi nu îţi mai pasă de nimic. Cei 3 artişti şi-au mai unit talentele pe o melodie în 2016, “Rumorz”. Acum rezultatul este un imn de party. Clipul este regizat de către Arrad, care a mai creat materiale video pentru Tyga şi Brown în trecut.

Marshmello vine după câteva luni prolifice, lansând single-uri ca “Rooftops”, “Power”, “Here With Me” sau “Tell Me”. La început de an a organizat un concert virtual în jocul video Fortnite, făcând istorie.

DJ-ul a fost nominalizat la 3 premii Billboard Music Awards, iar cel mai mare hit al său rămâne “Happier”, colaborare cu Bastille, care are peste 10 milioane de unităţi vândute.

Marshmello nu e deloc străin de hip-hop, artistul colaborând recent cu SOBxRBE şi Roddy Rich pe un track de acest gen. Recent a apărut şi un teaser legat de o colaborare cu Cardi B. În acest ritm Marshmello are şanse mari să îl ajungă pe Calvin Harris (cel mai bine plătit DJ) la câştiguri. Cei doi au de altfel acelaşi manager, pe Moe Shalizi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here