Muzicale

Marshmello & Halsey – Be Kind

Marshmello şi Halsey au lansat videoclipul oficial al piesei “Be Kind”.

Piesa a debutat cu un lyric video la începutul lunii mai, iar acum a primit un material video oficial, în care Halsey ne arătă cele mai noi mişcări de dans. Pe numele său real Ashley, tânăra începe să danseze în faţa camerei, iar DJ-ul Marshmello o însoţeşte sub forma unei flori.

Pare o feerie Disney, un univers paradisiac, iar la final vedem că totul a fost o simulare pusă în scenă de DJ Marshmello. Acesta nu e deloc străin de lumi virtuale, susţinând primul mare concert din jocul Fortnite la început de an 2019. Pentru acest nou videoclip Halsey a trebuit să înveţe coregrafiile prin FaceTime, a sfârşit prin a îşi rupe glezna şi a folosit o cameră preprogramată Bolt, care nu necesită un cameraman. Toate pentru a respecta distanţarea socială. Între timp tânăra de 25 de ani pregăteşte o colecţie de poezii sub numele de “I Would Leave Me If I could”, care va sosi în noiembrie.

Marshmello a mai lansat în acest an piesa “Been Thru This Before”, colaborare cu Southside şi Saint Jhn. Halsey a lansat al treilea album din cariera, “Manic” în ianuarie, cu single-uri populare precum “Without Me”, “Graveyard” şi “You Should be Sad”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here