Muzicale

Maroon 5 – Memories

Maroon 5 a lansat ”Memories”, un videoclip încărcat emoțional, prin care se aduce un omagiu regretatului manager al trupei, Jordan Feldstein. Moartea acestuia a fost o lovitură extrem de dureroasă pentru formație, și în special pentru vocalistul Adam Levine, care a fost prieten apropiat cu Feldstein.

Maroon 5 deplânge moartea lui Jordan Feldstein într-un videoclip ce pune accentul pe emoție și mesaj. „Memories” este piesa prin care formația își ia rămas bun de la cel care a contribuit major la evoluția trupei, Feldstein fiind managerul Maroon 5 vreme de 15 ani.

Legătura dintre acesta și membrii grupului trece dincolo de sfera de business, așa cum reiese și din versurile noului single „Memories”. Jordan a fost alături de trupă încă de la înființare, fiind totodată un prieten apropiat al vocalistul Adam Levine. Moartea neașteptată a lui Feldstein a lăsat, așadar, un gol adânc în inimile membrilor Maroon 5, cel mai afectat fiind vocalistul Maroon 5. Într-un interviu pentru Variety, acordat anul trecut, acesta mărturisea că moartea managerului și prietenului său a fost cel mai dificil moment din viața lui.

„A fost o tragedie care a venit de nicăieri și de departe unul dintre cele mai triste momente din viața noastră și din viața mea. Îl cunosc pe acest puști de când eram în scutece. A fost una dintre cele mai importante persoane din viața mea, de la o vârstă fragedă”, a declarat Adam Levine.

Jordan Feldstein a murit pe 22 decembrie 2017, la vârsta de 40 de ani, în urma unui infarct. Sub managementul lui Feldstein, Maroon 5 a devenit una dintre cele mai de succes trupe pop-rock ale momentului, cu vânzări de peste 20 de milioane de albume și 3 premii Grammy în palmares. Feldstein a fost, totodată, fondatorul companiei Career Artist Management (CAM), ce a susținut artiști precum Miguel, Robin Thicke și Elle King.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here