Muzicale

Maroon 5 – Beautiful Mistakes ft. Megan Thee Stallion

Maroon 5 a colaborat cu Megan Thee Stallion pentru noul single ”Beautiful Mistakes”, prima piesă a formației, din 2021.

La mai bine de jumătate de an de la lansarea baladei „Nobody’s Love”, Maroon 5 revine cu o piesă pop ușor melancolică, foarte potrivită pentru playlisturile posturilor de radio. „Beautiful Mistakes” a fost compusă împreună cu Blackbear, vocalistul Adam Levine declarând că, din perspectiva lui, întreaga piesă este un refren ce-ți rămâne imediat întipărit în minte.

„Sunt pur și simplu obsedat de această piesă. Ne place la nebunie cum a ieșit”, a delcarat Adam Levine într-un interviu acordat lui Zane Lowe.

Vocalistul Maroon 5 i-a făcut o mulțime de complimente lui Megan Thee Stallion, numind-o „superstar” și catalogând-o drept responsabilă pentru felul în care melodia s-a închegat.

„Felul în care și-a construit partea ei a fost genial, piesa nu ar fi putut avea un punct culminant mai epic. E absolut perfect. Ceea ce a făcut ea a fost aproape miraculos, a dus piesa la un cu totul alt nivel.”

Maroon 5 va lansa în curând și un videoclip pentru această piesă, Levine publicând pe Instagram câteva poze de la filmări.

Comment here