Muzicale

Markus Schulz feat. Smiley – The Dreamers (Paul Damixie Remix)

DJ-ul american Markus Schulz și Smiley dau tonul verii cu o colaborare de zile mari – “The Dreamers”. Remixată de Paul Damixie, melodia transmite multă energie pozitivă și poftă de viață, videoclipul filmat într-o zonă deșertică.

DJ-ul Markus Schulz, votat în 2012 şi 2014 drept cel mai bun DJ din America, lansează alături de Smiley single-ul “The Dreamers”, o piesă de dragoste estivală, perfectă pentru playlisturile festivalurilor de sezon.

Compus de Markus împreună iubita sa, Adina Butar și cu Michael McGregor, piesa introduce ascultătorul într-o stare de relaxare și de visare.

Colaborarea dintre Markus Schulz și Smiley fusese anunțată încă din vara anului trecut, când DJ-ul american povestea într-un interviu pentru Red Bull despre conexiunea specială pe care o are cu România. Iubita și viitoarea lui soție, Adina Butar, i-ar fi sugerat ideea de a lansa o piesă împreună cu Smiley, colaborarea venind într-un moment propice.

DJ-ul își dorea să includă în piesele sale un vibe aparte, specific muzicii românești, astfel apărând piesa “The Dreamers”, precum și primul său featuring cu Alina Eremia. Single-ul înregistrat cu Alina se numește “You Light Up The Night” și nu beneficiază încă de un videoclip, dar poate fi ascultat pe canalul de YouTube al DJ-ului. Ambele piese sunt incluse pe albumul “We are the light”, lansat anul trecut, pe 12 octombrie.

Markus Schulz a cucerit clasamentul Billboard Club cu remixurile sale pentru piesele “Intuition” și “Stand”, interpretate de Jewel. De-a lungul celor aproape 30 de ani de carieră a colaborat cu trupe și artiști ca Depeche Mode, Madonna și Fat Boy Slim. Primul său concert în România a avut loc în 2018, în cadrul festivalului Untold.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here