LIFE

Mark Zuckerberg, spitalizat după un antrenament de MMA

Fotografiile postate pe contul de Instagram al lui Mark Zuckerberg îl arată pe acesta întins pe un pat de spital, asistat de soţia sa, cu piciorul stâng în ghips complet. Creatorul Facebook s-a accidentat în timpul unui antrenament de MMA (arte marţiale mixte), un sport de luptă foarte violent de care este un împătimit. El a fost lovit în genunchi.

„Mi-am rupt ligamentul încrucişat anterior şi tocmai am suferit o intervenţie chirurgicală pentru a-l înlocui”, a spus el într-o postare pe reţeaua de socializare pe care o conduce, înainte de a-şi exprima recunoştinţa faţă de corpul medical.

Accidentarea de la antrenamente nu l-a descurajat pe patronul Meta.

„Mă antrenam pentru o competiţie de MMA la începutul anului viitor, aşa că aceasta va fi puţin amânată. Încă aştept cu nerăbdare lupta, odată ce mă voi recupera”, a scris el pe Instagram.

Mark Zuckerberg practică artele marţiale de mai mulţi ani, participând la competiţii de jiu-jitsu, şi postează în mod regulat videoclipuri cu acestea pe reţelele sale de socializare.

Zuckerberg s-a făcut remarcat, vara trecută, răspunzând unei provocări din partea rivalului său în afaceri, Elon Musk, care i-a spus pe reţeaua de socializare X (fostul Twitter), pe care o deţine: „Sunt gata pentru o luptă în cuşcă”, cu referire la cuşca în care se desfăşoară meciurile de MMA (arte marţiale mixte).

Marc Zuckerberg i-a răspuns imediat: „Trimite-mi adresa”, înainte ca Elon Musk să adauge: „Vegas Octagon”, o sală de sport MMA celebră în Statele Unite. Pe reţelele de socializare au fost distribuite mesaje privind „lupta secolului”, o „ciocnire a titanilor” sau chiar o „confruntare istorică”.

Comment here