Stirile ZileiTârgu-Jiu

Marius Hoară: Să acuzi USR că face jocul PSD e o PROSTIE

”Să acuzi USR că netezește calea PSD este o PROSTIE!” declară Marius Hoară, candidatul Uniunii Salvați România la președinția Consiliului Județean Gorj, în primul interviu acordat Radio Infinit, de la desemnarea drept candidat.

Hoară, cunoscut publicului după ce a câștigat de 10 ori concursul de cultură generală ”Câștigă România”, de la TVR, este șef de birou informatic la Uzina Mecanică Sadu și s-a înscris în USR la începutul anului.

Marius Hoară consideră că este o mare prostie din partea PNL să afirme că USR netezește calea obținerii unui nou mandat candidatului PSD, Cosmin Popescu. Liberalii au reacționat așa, după ce USR a refuzat să-l susțină pe Iulian Popescu drept candidat comun al dreptei la șefia CJ.

Hoară spune, însă, că o astfel de variantă nu ar fi fost avantajoasă din punct de vedere politic pentru partidul său.

Gheorghe Grivei, vicepreședinte PNL Gorj, a acuzat că Marius Hoară nu a făcut nimic pentru Uzina Mecanică Sadu, că n-au fost atrase fonduri europene pentru modernizarea fabricii de armament.

”Nici nu cred că se pot atrage fonduri europene pe o astfel de activitate. Nu sunt linii de finanțare pentru muniție și armament” reacționează candidatul USR la șefia județului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. GRIVEI …. ce sa-i ceri unui caine ( caine din toate punctele de vedere ) ?

Comment here