Stirile ZileiTârgu-Jiu

Marius Hoară: Să acuzi USR că face jocul PSD e o PROSTIE

”Să acuzi USR că netezește calea PSD este o PROSTIE!” declară Marius Hoară, candidatul Uniunii Salvați România la președinția Consiliului Județean Gorj, în primul interviu acordat Radio Infinit, de la desemnarea drept candidat.

Hoară, cunoscut publicului după ce a câștigat de 10 ori concursul de cultură generală ”Câștigă România”, de la TVR, este șef de birou informatic la Uzina Mecanică Sadu și s-a înscris în USR la începutul anului.

Marius Hoară consideră că este o mare prostie din partea PNL să afirme că USR netezește calea obținerii unui nou mandat candidatului PSD, Cosmin Popescu. Liberalii au reacționat așa, după ce USR a refuzat să-l susțină pe Iulian Popescu drept candidat comun al dreptei la șefia CJ.

Hoară spune, însă, că o astfel de variantă nu ar fi fost avantajoasă din punct de vedere politic pentru partidul său.

Gheorghe Grivei, vicepreședinte PNL Gorj, a acuzat că Marius Hoară nu a făcut nimic pentru Uzina Mecanică Sadu, că n-au fost atrase fonduri europene pentru modernizarea fabricii de armament.

”Nici nu cred că se pot atrage fonduri europene pe o astfel de activitate. Nu sunt linii de finanțare pentru muniție și armament” reacționează candidatul USR la șefia județului.

Comment here