LIFE

Marius Crăciun, marele câștigător Ferma 2019! A plecat acasă cu 50.000 de euro după duelul cu Moroșanu

Ediția de joi, 23 mai, a decis și marele câștigător al emisiunii Ferma. În urma duelului final dat între Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun, ultimii concurenți rămași în competiție, probele dure și-au ales învingătorul: tânărul Marius, care a reușit să îl învingă pe experimentatul Moro, care a mai participat la competiții TV, reușind să și câștige emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Prima probă a fost câștigată de Cătălin Moroșanu, însă Marius Crăciun nu și-a pierdut speranța. Încurajat de mama lui și de Diana Belbiță, acesta și-a recăpătat forțele și a reușit să învingă în cea de-a doua probă. Astfel, ultima probă a fost cea decisivă, iar norocul a fost din nou de partea lui Marius Crăciun, care a plecat acasă cu 50.000 de euro.

După multe momente tensionate, emoții, trăiri intense, bucurii, încercări și dueluri grele, prietenii legate și paturi împărțite, competiția Ferma a luat, în cele din urmă sfârșit. Semifinala a fost cea care a decis cei doi concurenți care s-au „bătut” pentru marele premiu, în valoare 50.000 de euro, sumă deloc neglijabilă, iar surpriza cea mare a fost reîntoarcerea celorlalți participanți eliminați în cadrul show-ului, pentru a-și susține și încuraja favoriții.

Bătălia cea mare, duelul „suprem”, s-a dat între Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun, care au reușit să treacă cu bine peste durele probe din semifinală și și-au asigurat locul pentru ultima bătălie din „ring”.

Pe lângă faptul că a ajuns în marea finală, Marius Crăciun a fost și fermierul săptămânii, având, astfel, o responsabilitate în plus față de „adversarul” lui, fiind nevoit să atribuie treburile fiecărui concurent și să supervizeze și ducerea la îndeplinire a acestora, pentru marele moment în care copiii au venit să viziteze Ferma. Acesta a fost și proiectul inițial al emisiunii, renovarea Vilei Klaus din Munții Semenic și aducerea acesteia la forma de odinioară, pentru primirea oaspeților, relatează click.ro.

Comment here