LIFE

Marius Crăciun, marele câștigător Ferma 2019! A plecat acasă cu 50.000 de euro după duelul cu Moroșanu

Ediția de joi, 23 mai, a decis și marele câștigător al emisiunii Ferma. În urma duelului final dat între Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun, ultimii concurenți rămași în competiție, probele dure și-au ales învingătorul: tânărul Marius, care a reușit să îl învingă pe experimentatul Moro, care a mai participat la competiții TV, reușind să și câștige emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Prima probă a fost câștigată de Cătălin Moroșanu, însă Marius Crăciun nu și-a pierdut speranța. Încurajat de mama lui și de Diana Belbiță, acesta și-a recăpătat forțele și a reușit să învingă în cea de-a doua probă. Astfel, ultima probă a fost cea decisivă, iar norocul a fost din nou de partea lui Marius Crăciun, care a plecat acasă cu 50.000 de euro.

După multe momente tensionate, emoții, trăiri intense, bucurii, încercări și dueluri grele, prietenii legate și paturi împărțite, competiția Ferma a luat, în cele din urmă sfârșit. Semifinala a fost cea care a decis cei doi concurenți care s-au „bătut” pentru marele premiu, în valoare 50.000 de euro, sumă deloc neglijabilă, iar surpriza cea mare a fost reîntoarcerea celorlalți participanți eliminați în cadrul show-ului, pentru a-și susține și încuraja favoriții.

Bătălia cea mare, duelul „suprem”, s-a dat între Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun, care au reușit să treacă cu bine peste durele probe din semifinală și și-au asigurat locul pentru ultima bătălie din „ring”.

Pe lângă faptul că a ajuns în marea finală, Marius Crăciun a fost și fermierul săptămânii, având, astfel, o responsabilitate în plus față de „adversarul” lui, fiind nevoit să atribuie treburile fiecărui concurent și să supervizeze și ducerea la îndeplinire a acestora, pentru marele moment în care copiii au venit să viziteze Ferma. Acesta a fost și proiectul inițial al emisiunii, renovarea Vilei Klaus din Munții Semenic și aducerea acesteia la forma de odinioară, pentru primirea oaspeților, relatează click.ro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here