LIFE

Mario Iorgulescu s-a bătut cu Dani Olăroiu pentru Bianca Dragusanu

Acum 7 ani, Bianca Drăgușanu a fost ”disputată” de doi tineri crai ai Capitalei, Mario Iorgulescu și Dani Olăroiu, relatează wowbiz.ro.

Mario Iorgulescu este grav rănit după ce a provocat un teribil accident rutier, în care și-a pierdut viața o persoană, tată a doi copii. Potrivit anchetatorilor, fiul lui Gino Iorgulescu era băut și drogat atunci când, în jurul orei 2 noaptea, a intrat cu mașina sa, un Aston Martin, pe contrasens, cu peste 200 km/oră, și a distrus mașina lui Dani Vicol.

În toamna lui 2012, WOWbiz.ro dezvăluia în exclusivitate că fiul lui Gino Iorgulescu făcuse o pasiune pentru Bianca Drăgușanu, pe atunci asistentă tv, pentru care se certase chiar cu bunul lui prieten, Dani, băiatul lui Cosmin Olăroiu. De altfel, cei doi amorezi au fost surprinși în ipostaze tandre chiar în club, pozând ca un cuplu!

”Bomba sexy Bianca Drăgușanu a pus pe jar inimile baieților de bani gata din România și a stârnit conflicte chiar și între cei care până de curând erau buni prieteni. Dani, fiul antrenorului Olăroiu și Mario, odrasla lui Gino Iorgulescu, s-au certat la cuțite din cauza fostei asistente pe care ambii o curtează asiduu. Deși părinții lor sunt foarte buni prieteni și au afaceri împreună, atât în România, cât și peste hotare, copiii sunt în competiție pentru inima Biancăi. Roșcata, însă, e echidistanta și apelează la amândoi când are nevoie de companie și de încă o confirmare a magnetismului pe care-l exercită asupra bărbaților sau când vrea să iasă moca la un restaurant sau la club. Recent, diva s-a afișat într-un local cunoscut în compania fiului lui Iorgulescu, în timp ce rivalul lui, Dani, posta o poză cu părul Biancăi pe Facebook, fascinat de podoaba capilară a modelului. În ciuda strădaniilor celor doi de a-i face pe plac vedetei, se pare că cel care câștigă din ce în ce mai mult teren este al treilea competitor, fostul iubit al acesteia, Adi Cristea, de care o mai leagă încă niște sentimente”, nota WOWbiz.ro acum 7 ani.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here