LIFE

Mario Iorgulescu, pus oficial sub acuzare pentru ucidere din culpă și conducere sub influența drogurilor

Mario Iorgulescu a fost pus în mod oficial sub învinuire pentru ucidere din culpă și conducere sub influența substanțelor interzise, după ce, în urmă cu aproape două luni, a cauzat un accident auto grav, în urmă căruia un tânăr și-a pierdut viața.

Fiul președintelui LPF a fost anunțat oficial că este urmărit penal pentru ucidere din culpă și conducere sub influența substanțelor interzise, notează G4Media.ro. Procurorii italieni au anunţat decizia în dosarul accidentului de pe Şoseaua Chitilei, în urma căruia Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani, şi-a pierdut viaţa. Procurorii români le-au cerut omologilor italieni, în baza unui ordin european de anchetă, să îi comunice acuzațiile lui Iorgulescu jr. la clinica din Italia unde acesta este în continuare internat, suferind, la rândul lui, mai multe traumatisme în urma accidentului.

Urmează ca fiul lui Gino Iorgulescu să fie audiat prin comisie rogatorie, fie procurorii români se vor duce în străinătate pentru audierea lui Mario Iorgulescu, fie autorităţile vor aştepta ca fiul şefului LPF să se întoarcă în România, potrivit Antena3. S-a mai încercat chestionarea tânărului, însă audierea sa nu a fost posibilă în trecut din cauza stării de sănătate precare în care se afla.

Între timp, însă au apărut informaţii conform cărora starea sa prezintă îmbunătăţiri.

„În aceste momente, audierea persoanei Iorgulescu Mario nu este posibilă şi, prin consecinţă, nu este permisă interacţiunea. De la internare şi până acum, starea sa prezintă îmbunătăţiri”, a declarat, în urmă cu două săptămâni, o sursă.

Mario Iorgulescu se află în prezent internat la o clinică din Milano, unde a fost transferat la dorinţa familiei. Inițial acesta a fost internat la Spitalul Elias din Capitală, în stare gravă, după ce a provocat accident în Capitală, aflându-se sub influenţa substanţelor halucinogene şi a băuturilor alcoolice. În accidentul respectiv a murit un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Starea lui este ochei totul este o nesimțire cruntă sa omori un om ai sa stai bine mersi într-un spital atata timp cat tu erai bine in romania totul este o musamalizare sa tragă de timp iar copii acelui bărbat omarat traiesc fără tata iar el bine mersi halal tara avem si rusine tatălui de la crescut nu are pic de bun simt in el are doar bani si din cauza ăstora cu bani alți sunt bătaie de joc i cumperi n masini unui criminal care a mai făcut praf su alte masini si tu i tot cumperi este un tata mândru tare ca a crescut si creste un drogat si un criminal care îl va acoperi cu bani si va scapa si va omari din nou ca asa legi avem in romania bani si mita primează în țară astă pentru cei care fac numai rau

Comment here