LIFE

Mario Iorgulescu, acuzat de omor și dat în urmărire internațională

Marți, 16 iunie, magistrații Curții de Apel București au decis arestarea preventivă a lui Mario Iorgulescu, în lipsa acestuia, urmând ca tânărul să fie dat în urmărire internațională. Decizia este definitivă.

Potrivit ultimelor informații făcute publice de avocații familiei lui Mario Iorgulescu, fiul fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, acesta se afla internat într-o clinică din Italia. Instanța a respins contestația lui Mario Iorgulescu la mandatul de arestare în lipsă emis de Tribunalul București. Decizia este definitivă și se execută imediat. Astfel, Mario Iorgulescu, acuzat de omor, poate fi arestat preventiv pentru 30 de zile, începând cu dată încarcerării, a decis definitiv, marți, Curtea de Apel București, potrivit Digi 24.

Potrivit anchetei, Mario Iorgulescu a condus beat și drogat în dată de 8 septembrie 2019 și a produs un accident în urmă căruia un bărbat a murit. Tânărul nu ar fi oprit la semafor și a condus cu o viteză de 162 de kilometri pe ora, deși limita legală era 50 de kilometri pe ora.

Din 23 septembrie, Mario Iorgulescu a fost dus la o clinică din Italia, pentru că și el a fost rănit grav în urma impactului. Acesta a fost externat și preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia. Ulterior, din 31 octombrie, a fost internat la o altă clinică din Italia, unde s-ar afla şi în prezent, spunea avocatul acestuia. Inițial, tânărul a fost dat în urmărire națională.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here