LIFE

Mario Iorgulescu, acuzat de omor. Procurorii au emis mandat de arestare

Mario Iorgulescu (24 de ani), fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, are probleme mari cu legea. Procurorii au schimbat încadrarea sa, în dosarul accidentului de pe Șoseaua Chitila, din ucidere din culpă în omor.

Procurorii au transmis, luni, faptul că din cercetările efectuate s-a stabilit că Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge și consumase cocaină înainte să urce la volanul bolidului Aston Martin.

În noaptea de 8 septembrie 2019, după o criză de gelozie, Mario a plecat din comuna ilfoveană Tătărăști spre un club din Parcul Herăstrău, din București. Circula cu 145 km/h, iar pe Șoseaua Chitilei a accelerat până la162 km/h. În acel moment, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, pe care l-a urcat pe un scuar. Tot oamenii legi spun că acesta nu a acționat frâna, ba chiar a apăsat pedala de accelerație până la capăt și a fost indiferent față de urmările acțiunilor sale, astfel că a existat intenția de a omorî. Dani Vicol, tatăl a doi copii, a murit pe loc.

După ce a fost îngrijit în România, Mario Iorgulescu a fost transferat la un spital din Milano, procurorii spun că de aici a ajuns într-o clinică de reabilitare, iar acum s-ar afla într-o altă instituție medicală. Pe numele lui a fost emis mandat de arestare în lipsă, urmând ca mandatul să fie pus în aplicare de polițiștii italieni.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here