Muzicale

Mario Fresh x Renvtø – In The Light (Visualizer)

După „Necesar”, un single care a devenit viral pe TikTok și care a ajuns în fruntea clasamentelor de specialitate, Mario Fresh face din nou echipă cu Renvto pentru piesa „In The Light”.

Cei doi au găsit ingredientele necesare pentru rețeta unui hit atrăgător și, la fel ca în proiectul anterior, Mario și Renvto au scris versurile și muzica.

"Ne-am bucurat tare mult de succesul piesei <<Necesar>> și credem că vom avea parte de aceleași reacții pozitive din partea oamenilor și pentru piesa <<In The Light>>. Mă simt foarte inspirat în ultima perioadă și mă ajută tare mult relația de prietenie pe care o am cu Renato. Cred că împreună facem o echipa bună în studio și asta se poate vedea în succesul pe care îl au producțiile noastre recente", a spus Mario.

Renvto și-a început cariera ca producător și compozitor pentru mulți artiști de succes care au cucerit topurile muzicale de-a lungul timpului. A colaborat cu Lino Golden, Jo Klass, Azteca, Marko Glass, Bvcovia, pentru piese precum „Cobain”, „Seria 7”, „Pale Mande”, ‘Design” și ‘Mamaia Bici”.

Comment here