Muzicale

Mario Fresh x Connect-R – Umbre

Connect-R și Mario Fresh cântă despre o relație de iubire aflată pe final în noul videoclip ”Umbre”. Piesa este compusă de Connect-R împreună cu Mario, clipul fiind regizat de Octavian Iacob.

De Dragobete, Mario Fresh lansează împreună cu Connect-R o piesă de dragoste cu final trist. „Umbre” descrie starea apăsătoarea care se așterne în urma ruperii unei relații ce s-a încheiat, de fapt, înainte ca cei doi să pună punct cu adevărat.

"Am scris "Umbre" acum ceva timp și descrie perfect acel moment absolut gol dintr-un cuplu. Spun asta pentru că piesa pune accentul pe momentul în care vrei să mergi înainte, dar în același timp, îți lipsește curajul de a opri totul și tinzi să rămâi ancorat acolo. "Umbre" a fost gândit în culori și nu în cifre și spun asta pentru că single-ul în sine este o mărturie vie.(...) "Umbre" vorbește despre acceptare și identificare. Atunci când tragem linie la sfârșitul experienței frumoase numite dragoste, ne dăm seama că nu aparținem nimănui și nimeni nu ne aparține", spune Connect-R.

Comment here