Muzicale

Mario Fresh – Bine de Tot

Compusă de artist alături de Mario Morreti, „Bine de tot” este o piesă de ascultat în vacanță, la mare sau la munte. Piesa este însoțită de un videoclip ce emană poftă de viață.

"Sunt sigur că tuturor ne-au lipsit întâlnirile cu gașca de prieteni, concertele, muzica și mood-ul acela super pozitiv, fară stres sau alte griji. "Bine de tot" este ca o rețetă pentru stări bune sau cheia spre sentimentul acela de libertate în care fericirea este după orice colț. Sper să ascultați piesa și să ajungă în playlist-urile voastre", spune Mario.

Cu o poveste în care iubirea și fericirea sunt pe primul loc, clipul îi are ca protagoniști pe Mario Fresh și Alexia Eram, alături de ei fiind dansatori și prieteni de-ai cuplului, precum DJ AlbWho sau creatoarea de conținut Mimi. „Bine de tot” creează prin sound o atmosferă retro-future, în ton cu trendul momentului.

Mario Fresh este artistul care a cucerit publicul cu piese precum „Brațe străine” (alături de Andra), „Săracă inima mea”, „Dacă pleci”, „Ne mințim”, „Solo” și „Chitara mea”, o reinterpretare a single-ului „Să cântăm, chitara mea”, una dintre cele mai iubite melodii ale tuturor timpurilor. A urmat „Adu-mi soarele”, o piesă pentru toți cei care se simt pierduți atunci când persoana pe care o iubesc pleacă.

Comment here