LIFE

Marian Vanghelie, JEFUIT cu soția și copilul în casă

Casa fostului lider PSD Marian Vanghelie, situată în localitatea Ghermăneşti, a fost spartă, acesta reclamând, printre altele, furtul unui tablou, al unor ceasuri şi al unor bijuterii. În urmă cu trei ani, Marian Vanghelie și soția lui au mai trecut printr-un episod asemănător, vinovată fiind o bonă filipineză.

Vanghelie a declarat, la Antena 3, că i-a fost furat tabloul ”Cap de copil” de Gheorghe Petraşcu. De asemenea, a reclamat dispariţia a două ceasuri, a unor butoni şi a unor bijuterii. Marian Vanghelie a declarat că nu se afla acasă atunci când a fost comis furtul, dar că în locuință se aflau soţia sa, copilul şi soacra, ceea ce i se pare foarte îngrijorător. Tocmai din acest motiv, fostul primar al Sectorului 5 a afirmat că îşi doreşte ca persoanele care i-au intrat în casă să fie prinse. El a precizat că poliţiştii au vizionat imaginile de pe camerele de luat vederi şi că desfăşoară cercetări.

Oana Mizil şi Marian Vanghelie au mai trecut printr-un episod asemănător, atunci când angajata de origine filipineză care se ocupa de copil a dispărut după ce a dat o lovitură grea şefilor săi. Femeia pe care cei doi o angajaseră pe poziția de bonă a dispărut cu un ceas valoros, două inele cu pietre preţioase şi o sumă importantă de bani, prejudiciul total fiind estimat undeva la 50.000 de euro. Bona se pare că pusese totul la punct în cel mai mic detaliu, fiind o adevărată expertă. Apropiaţii familiei au povestit, la vremea respectivă, că femeia, care era angajată de doar câteva luni, a dat lovitura abia după ce a studiat foarte bine casa.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here