Stirile ZileiTârgu-Jiu

Marian Rotaru: Nu mi-am spus ultimul cuvânt în politică!

”Nu mi-am spus ultimul cuvânt în politică!” avertizează Marian Rotaru, fostul primar din Lelești, acum lider al UNPR Târgu-Jiu.

Cu organizația politică pe care o conduce, Rotaru se pregătește pentru alegerile prezidențiale. Asta deși UNPR nu are candidat. Îl va susține, însă, pe unul dintre cei aflați în cursă.

”Așteptăm decizia de la centru, nu știm deocamdată pe cine vom susține” spune Marian Rotaru, care crede că-n turul doi vor intra Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.  

Rotaru nu și-a stabilit, încă, traseul pentru 2020. Nu exclude, însă, o nouă candidatură la Primăria Târgu-Jiu. În 2016, a fost al treilea, la câteva sutimi de candidatul PNL.

Zilele trecute, Curtea de Apel Craiova a anulat hotărârea Consiliului Local Târgu-Jiu, prin care Marian Rotaru era demis de la conducerea Direcției Publice de Patrimoniu. S-a știut de la bun început că demiterea nu este atributul consilierilor, fiind o reacție a acestora la scandalul ”Pedichiura”. Rotaru comentează că instanța nu avea cum să dea dreptate “bazaconiilor” făcute de aleșii municipali. 

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here