LIFE

Maria Cârneci, monument de durere la înmormântarea soțului. A fost susținută de fiul său

Un monument de durere! Așa a fost, joi, Maria Cârneci la Biserica ”Sfântul Ilie Tesviteanul”, din Pipera, notează click.ro. Artista și-a luat rămas bun de la Romulus Petrescu, cel care i-a fost soț timp de mai bine de 30 de ani și care s-a stins după o lungă luptă cu cancerul. Unicul lor fiu, Eduard, și-a susținut mama în aceste momente dificile.

A plâns, a primit vorbele de încurajare din partea prietenilor și a stat la căpătâiul celui care i-a fost soț și care s-a stins după o luptă grea cu boala. Maria Cârneci a a sosit joi, de dimineață, la Biserica Sfântul Ilie Tesviteanul, din Pipera, alături de fiul ei, Eduard, și de câțiva apropiați și reprezentanți ai familiei, pentru a-și conduce soțul pe ultimul drum.

În jurul orei 12.00 preotul a început slujba de înmormântare, apoi, după aproximativ o oră, coșciugul cu trupul neînsuflețit al lui Romulus Petrescu a fost condus către locul de veci pe care artista l-ar fi cumpărat, în regim de urgență, zilele trecute. Copleșită de durere, Maria Cârneci abia și-a putut stăpâni lacrimile, iar unicul ei fiu, Eduard, a încercat să-i aline durerea. Printre cei care au venit să-și prezinte condoleanțele s-au numărat Valentin Sanfira și văduva lui Mihai Constantinescu. Și Dan Negru a fost prezent la înmormântarea soțului Mariei Cârneci. Camuflat cu o șapcă, celebrul prezentator de la Antena 1 a adus un buchet de flori și a stat până la finalul slujbei de înmormântare.

Romulus Petrescu, soțul Mariei Cârneci, suferea de un cancer de colon care l-a chinuit în ultimii ani de viață. În urmă cu câteva luni, bărbatul cu care artista a fost căsătorită mai bine de 3 decenii a suferit o intervenție chirurgicală, dar tratamentul prescris de medici nu a reușit să-l pună pe picioare. Din nefericire, cancerul la colon a fost mai puternic, iar soțul cântăreței de muzică populară a decedat la vârsta de 65 de ani.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here