LIFE

Margherita de la Clejani, prinsă drogată la volan, în urma unui accident

Margherita, fiica Vioricăi de la Clejani, a fost prinsă drogată la volan, în urma unui accident pe care l-a provocat. Poliţia Rutieră a anunțat că accidentul a fost sesizat în jurul orei 6.00.

Margherita din Clejani circula pe Bulevardul Gheorghe Șincai, când a pierdut controlul și a intrat într-o mașină parcată, transmite Poliția. Nu au fost victime, iar Margherita din Clejani nu a consumat alcool, dar pentru că avea o atitudine necorespunzătoare și gesturile necontrolate, polițiștii au testat-o cu aparatul DrugTest. Acesta a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, astfel că Margherita a fost dusă la INML. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal.

„Astăzi, în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd.Gheorghe Șincai. Conducatorul unui autoturism care circula pe Bd.Gheorghe Șincai, dinspre Bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulație. În urma accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Comportamentul necorespunzator și gesturile necontrolate, i-a determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care, acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal”, se arată în comunicatul Poliției.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here