Stirile ZileiTârgu-Jiu

Marcel Romanescu: Pe mine NU mă dezavantajează candidatura lui Iulian Popescu

”Pe mine la Târgu-Jiu, candidatura lui Iulian Popescu nu mă dezavantajează”. Marcel Romanescu și-a schimbat radical opinia în privința omului de afaceri pe care Dan Vîlceanu îl propune drept candidat PNL la președinția Consiliului Județean Gorj.

Acum, primarul Târgu-Jiului nu mai are o problemă cu faptul că Popescu nu este cunoscut de membrii partidului. Romanescu a analizat mai bine lucrurile și a ajuns la concluzia că-i va fi mai ușor să promoveze în campanie o persoană care s-a realizat din punct de vedere profesional, decât o persoană pentru care ar trebui să dea diverse explicații.

Marcel Romanescu este de părere că o alianță PNL-USR-PMP ar crește considerabil șansele unei victorii a Dreptei la Consiliul Județean Gorj. Edilul Târgu-Jiului consideră, însă, că foarte important este și cine va fi pus pe lista de consilieri.

”Fiecare formațiune trebuie să se gândească pe cine pune pe prima poziție pe listă. Notorietatea ridicată, dar cu o credibilitate scăzută afectează lista” spune primarul Târgu-Jiului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here