Stirile ZileiTârgu-Jiu

Marcel Romanescu: Nu sunt EUFORIC! Dacă lucrurile nu merg bine, decontăm ca Dăncilă!

”Nu sunt euforic după victoria de duminică. Dacă lucrurile nu vor merge bine, vom deconta ca Dăncilă!” atrage atenția Marcel Romanescu, acum, după ce a reușit să câștige și cel de-al doilea tur al prezidențialelor în Târgu-Jiu.

Circa 2400 de voturi a avut în plus Klaus Iohannis față de Viorica Dăncilă, în municipiu. Scorul îi dă încredere primarului liberal că partidul său va câștiga, în județ, alegerile locale din 2020.     

PSD s-a impus în secțiile din cartierele de romi din Târgu- Jiu și de la penitenciar. Marcel Romanescu observă că nu a stat prea bine nici în cartiere pentru care s-au anunțat investiții serioase, gen Narciselor și Aleea Plopilor-Săvinești. Crede că oamenii așteaptă ca investițiile să se facă, de aceea promite că, în primăvară, Târgu-Jiul va fi un șantier.

Romanescu este destul de prudent, în ciuda rezultatelor bune pe care le-a obținut la prezidențiale. Spune că urmează o perioadă dificilă pentru guvernarea PNL, care riscă să deconteze precum Viorica Dăncilă, dacă-i va dezamăgi pe români.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here