SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Marcel Romanescu: Nu inauguram stadionul, dacă nu pica guvernul Dăncilă!

Marcel Romanescu, convins că dacă nu cădea guvernul Dăncilă, ne luam adio de la inaugurarea stadionului în acest an. Înconjurat de pesediști, primarul liberal al Târgu-Jiului, a preluat, marți după-amiază, protocolul de predare-primire de la ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu. Documentul a fost semnat încă de pe 30 septembrie, dar a ajuns la Târgu-Jiu două săptămâni mai târziu. La conferința de presă, Florin Cârciumaru, fostul primar al Târgu-Jiului, le-a transmis celor care l-au criticat că n-a făcut stadionul la Preajba, că n-ar trebui să aibă curajul de a se apropia de noua arenă.

La Târgu-Jiu, ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, a pus în dreptul primăriei vina pentru întârzierea cu 3 ani a lucrărilor la noul stadion. Municipalitatea și-ar fi asumat, în înțelegerea inițială, realizarea lucrărilor exterioare, dar, în cele din urmă, banii au venit tot de la guvern.   

La întrebarea jurnaliștilor de ce n-a fost prinse și lucrările la exteriorul stadionului, în contractul inițial, a răspuns Florin Cârciumaru. Fostul primar a ținut să precizeze că rezultatelor echipei Pandurii, fostă vicecampioană a României, li se datorează noua arenă.

Fostul primar al Târgu-Jiului a  explicat că n-a putut refuza o astfel de investiție, chiar dacă știa că suma pentru amenajarea exterioară a stadionului, de 5 milioane de euro, nu putea fi suportată din bugetul local.

Cârciumaru a ținut să amintească faptul că a fost pus la zid, la demararea investiției, de adversarii politici care i-au reproșat că n-a ridicat un stadion nou la Preajba.

Mihai Weber, liderul PSD Gorj, a fost întrebat de ce sunt doar reprezentanți ai partidului său la evenimentul de predare a stadionului.

Primarul liberal Marcel Romanescu spune că prezența vicepremierului Suciu la Târgu-Jiu, nu a fost anunțată din timp. Edilul este convins că dacă n-ar fi căzut guvernul Dăncilă, ne luam adio anul acesta de la inaugurarea arenei.

Romanescu lasă impresia, de o vreme, că vrea să ajute la salvarea Clubului Pandurii Târgu-Jiu, aflat în insolvență

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here