Stirile ZileiTârgu-Jiu

Marcel Romanescu: Financiar, situația Primăriei Târgu-Jiu, FOARTE BUNĂ

Primarul Marcel Romanescu se întâlnește, marți, la București, cu premierul Ludovic Orban și ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan.

Edilul Târgu-Jiului va participa la ședința Asociației Municipiilor din România, la care sunt așteptați și reprezentanții guvernului. Așa că, va profita de ocazie pentru a vorbi despre proiectele de investiții, inclusiv cel referitor la achiziționarea celor 20 de troleibuze electrice.

În weekend, Romanescu a discutat și cu ministrul de finanțe, Florin Cîțu, prezent la Târgu-Jiu pentru o ședință de mobilizare a primarilor PNL înaintea turului 2 al alegerilor prezidențiale.

Marcel Romanescu este optimist că guvernul Orban va prinde, în bugetul de anul viitor, finanțarea proiectului de modernizarea a zonei pietonale din centrul Târgu-Jiului, ce presupune înlocuirea betonului amprentat cu piatră cubică. În primăvară, vor începe lucrările și la Calea Eroilor.

Romanescu s-a lăudat, luni, că situația financiară a Primăriei Târgu-Jiu este una foarte bună, reușind să achite din creditele lăsate de fosta administrație.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here