Stirile ZileiTârgu-Jiu

Marcel Romanescu: Eu n-am făcut nicio reclamație la DNA

”Ne-am săturat de Florinei și Adișori, de Aurei și Ștefănei care ne râdeau în față în timp ce vindeau terenurile orașului către diverși afaceriști”, atac dur lansat de Marcel Romanescu la adresa unora dintre liderii PSD Gorj, pe pagina de socializare.

Primarul liberal al Târgu-Jiului este supărat din cauza ultimelor scandaluri: cel cu amenajarea fântânilor arteziene și cel referitor la angajări și organigrama municipalității. Romanescu spune că-și dorește ca Târgu-Jiul să se apropie, ca dezvoltare, de Oradea, Cluj Napoca sau Alba Iulia, dar este blocat.

În ceea ce privește mult-mediatizatul proiect de 1 milion de euro, pentru modernizarea a 18 fântâni arteziene din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu spune că se completează cu cel gândit de arhitectul Dorin Ștefan, pentru zona centrală a Târgu-Jiului, de înlocuire a betonului amprentat cu piatră cubică.

Viceprimarul Adrian Tudor i-a adus acuzații primarului Marcel Romanescu în privința angajărilor pe care le-ar fi făcut în ultimii doi ani și jumătate.

”Eu mereu am încercat să privesc spre viitor, poate am greșit. Nu am stat să dau declarații pe la DNA, nu am făcut nicio reclamație la adresa celor care au administrat acest oraș” comentează Romanescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here