Stirile ZileiTârgu-Jiu

Marcel Romanescu: Condiţii DRASTICE pentru spaţiile de la stadion. Licitaţie pentru fiecare în parte

Marcel Romanescu vrea licitație pentru fiecare spațiu în parte de la noul stadion municipal. Deși a fost inaugurată în luna octombrie, arena de circa 30 de milioane de euro de la Târgu-Jiu, cu toate spațiile aferente, nu este încă valorificată. Abia luna aceasta, în consiliul local  va fi analizat studiul de oportunitate, în care sunt prevăzute și sumele de închiriere a spațiilor. Primarul Romanescu zice că, la finalul lunii martie, expiră și contractul de comodat cu Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. Edilul vrea ca primăria să administreze tot ce ține de zona sportivă a stadionului.

Marcel Roamnescu declară că ar trebui organizată licitație pentru fiecare spațiu în parte, din incinta noului stadion municipal. Primarul Târgu-Jiului consideră că nu pot fi licitate la comun spațiile de alimentație publică și hotelul de 4 stele. În plus, spune că nu poate veni oricine să ocupe spațiile din fața primăriei, spre exemplu. De aceea, anunță că, la licitații, condițiile vor fi destul de drastice.

La sfârșitul lunii martie, expiră contractul de comodat încheiat de municipalitate, pe 10 ani, cu Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. Marcel Romanescu vrea ca primăria să devină administrator  al suprafețelor de joc, tribunelor și vestiarelor.  

În acest an, se așteaptă noi decizii ale instanțelor  de judecată atât privind falimentul Clubului Pandurii cât și cele 3 miliane de euro ce ar trebui achitate de către acționari. Marcel Romanescu reafirmă că nu va accepta ca Primăria Târgu-Jiu să fie prejudiciată.

Consilierul municipal PSD Cristian Toader Pasti consideră că s-a întârziat prea mult în luarea unei decizii privind spațiile de la stadion. În opinia sa, la inaugurarea arenei, acestea ar fi trebuit să aibă deja beneficiari.  

Pasti crede că ar trebui mutate unele dintre direcțiile primăriei la stadion, respectiv cele care își desfășoară activitatea  în spații pentru care se plătește chirie.

Eduard Lădaru, consilier municipal ALDE, spune că prețurile chiriilor de la stadion nu trebuie să fie mai mici decât cele de la MALL, întrucât zona este una centrală. Lădaru nu este de acord ca pe stadion ”să joace 3 echipe și să-l dărâme”.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here