Stirile ZileiTârgu-Jiu

Marcel Romanescu: Am DOUĂ obiective pentru duminică, 26 mai

Primarii liberali din cele două municipii ale Gorjului, Târgu-Jiu și Motru, optimiști, și acum, pe final de campanie electorală, privind votul la alegerile europarlamentare.

Marcel Romanescu, președintele PNL Târgu-Jiu, zice are două obiective pentru duminică, 26 mai: să învingă PSD și să obțină cu un vot mai mult decât Dan Vâlceanu în alegerile din 2016.

Deși, luni seară, a participat alături de deputatul Dan Vâlceanu la procesiunea religioasă închinată Sfinților Împărați Constantin și Elena, Marcel Romanescu spune că între el și liderul PNL Gorj există  în continuare “puncte de vedere total diferite în a găsi cale de comunicare”.

Gigel Jianu, primarul din Motru, rămâne încrezător că va învinge PSD, la europarlamentare. Deși, se așteaptă să fie greu având în vedere că social-democrații se vor mobiliza, întrucât și-au fixat ca obiectiv obținerea a 3000 de voturi în zonă.

Jianu a fost criticat, în presa locală, zilele trecute, pentru banca ruptă din fața blocului în care locuiește. Edilul susține că pozele sunt din altă parte și crede că social-democrații îl atacă ”din disperare” că ar putea pierde alegerile.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here