Stirile ZileiTârgu-Jiu

Marcel Romanescu: Activitatea mea la primărie, de cel puțin 12 ore pe zi

”Activitatea mea la primărie este de cel puțin 12 ore pe zi” spune primarul liberal al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, care a și publicat, pe pagina de socializare, fotografii cu teancurile de dosare la care a lucrat, miercuri seară.  

Precizările vin, în contextul în care, timp de două zile, în urma litigiului cu Prefectura Gorj, pe tema delegării atribuțiilor, și în contextul în care edilul a fost plecat la București, nu a avut cine să semneze documente la Primăria Târgu-Jiu. Amintim că Prefectura a atacat în contencios dispozițiile prin care primarul a împuternicit diferiți funcționari, considerându-le nelegale.   

”Mă doare să văd că vin cetățeni la primărie și nu-și pot rezolva problemele” spune viceprimarul PSD, Aurel Popescu.

Primarul Marcel Romanescu dă vina pe Prefectura Gorj și Consiliul Local Târgu-Jiu, pentru faptul că, timp de două zile, n-au fost semnate documentele cetățenilor.  

Romanescu spune că, miercuri, a lucrat până târziu și a semnat documentele solicitate de târgujieni.  Edilul precizează că programul său de lucru este de cel puțin 12 ore pe zi.

Viorel Caragea îl critică, însă, pe primarul Marcel Romanescu, acuzând că, timp de două zile, cetățenii Târgu-Jiului au fost prejudiciați.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here