LIFE

Marcel Pavel şi Sanda Ladoşi candidează la parlamentare

Artiștii Marcel Pavel și Sanda Ladoși se află pe listele pentru alegerile parlamentare ale Partidului Ecologist Român, în județul Mureș. Cântăreții sunt colegi de partid cu Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu și Cătălin Rădulescu.

Listele pentru alegerile parlamentare ale PER în Mureș sunt deschise de artiști. Cântărețul Marcel Pavel candidează la alegerile parlamentare de anul acesta, fiind al doilea pe lista Partidului Ecologist Român pentru Camera Deputaților, în județul Mureș. Primul pe listă este actorul Bogdan Stanoevici, fost candidat la alegerile prezidențiale din 2019.

La Senat, lista Partidului Ecologist este deschisă de cântăreața Sanda Ladoși, iar pe locul 2 se află compozitorul Andrei Kerestey. Totuși, artiștii au șanse extrem de mici să intre în Parlament, Partidul Ecologist Român aflându-se abia pe marja de eroare a sondajelor.

Marcel Pavel, Sanda Ladoși, Bogdan Stanoevici și Andrei Kerestey sunt colegi de partid cu foști social-democrați, alungați de liderul PSD, Marcel Ciolacu. Așadar, Șerban Nicolae, Cătălin Rădulescu și Liviu Pleșoianu, fac parte din Partidul Ecologist Român.

Comment here