LIFE

Marcel Pavel, primul mesaj din spital: ”Nenorocirea asta s-a abătut asupra mea, fiindu-mi aproape fatală”

Cântărețul Marcel Pavel, diagnosticat cu coronavirus și internat zilele trecute la Institutul „Matei Balş”, a mărturisit, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, că „are încă o perioadă dificilă de trecut”.

Artistul de 60 de ani este supus unui tratament medicamentos.

″În ultimele zile am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele de socializare! Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepţii făcând doar anumite publicaţii şi posturi de tv care au dat ştirile la modul foarte corect, privind starea mea de sănătate şi cauzele reale ale acestei nenorociri care s-a abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de COVID-19, fiindu-mi aproape fatale! (…)

Acum, cu ajutorul bunului Dumnezeu şi al întreg personalului Institutului ‘Matei Balş‘, condus impecabil de către domnul Streinu-Cercel, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut şi voi reveni la viaţă cum s-ar spune! Mă plec în faţa acestor eroi pentru priceperea, gesturile şi eforturile extraordinare ale medicilor, asistentelor medicale, infirmierelor Institutului ‘Matei Balş’”, a scris artistul, vineri, pe pagina sa de Facebook.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here