LIFE

Marcel Pavel a fost externat

După două săptămâni petrecute pe un pat de spital, bolnav de coronavirus, Marcel Pavel a fost externat, miercuri, exact în ziua în care fetița lui a împlinit 7 ani.

Miercuri s-au împlinit exact două săptămâni de când Marcel Pavel (60 de ani) a fost luat cu izoleta și dus la Institutul „Matei Balș” din Capitală, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus. A trecut prin momente dificile, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. La scurt timp de la internare, starea sa de sănătate s-a înrăutățit. A fost pus pe perfuzii și ar fi avut nevoie de ajutorul măștii cu oxigen pentru a respira, relatează click.ro.

„În ultimele zile am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele sociale! (…) contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! (…) Acum, cu ajutorul bunului Dumnezeu şi al întreg personalului Institutului Matei Balş, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut şi voi reveni la viaţă cum s-ar spune!”, a scris Marcel, citat de Wowbiz.

Toate acestea au fost date uitării miercuri la prânz, când Marcel Pavel a fost externat de la Institutul „Matei Balș”, după ce ultimele două teste au ieșit negative. Fotoreporterii Click! au surprins, în jurul orei 12.15, mașina artistului, condusă de un șofer, intrând pe poarta spitalului, cu toate că normele de protecție interzic accesul autovehiculelor pacienților. A trecut printr-un tunel dezinfectant, iar o jumătate de oră mai târziu a ieșit cu Marcel Pavel pe scaunul din dreapta. Când a ajuns în dreptul porții, artistul a coborât geamul pentru a-l răsplăti pe agentul de pază cu o mică atenție. Purta mască de protecție și era vizibil fericit.

Externarea din spital s-ar fi vrut a fi secretă, căci Marcel a părut surprins de prezenta fotoreporterilor Click!. Întrebat cum se simte, a declarat scurt că „e ok” și a închis repede geamul. S-a dus direct acasă, unde îl aștepta soția și fetița sa, care chiar miercuri a împlinit 7 ani.

Odată cu Marcel Pavel, care începuse filmările la „Te cunosc de undeva”, mai multe vedete de la Antena 1 s-au îmbolnăvit. Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Toto Dumitrescu, Adriana Trandafir și Alina Pușcaș au fost, ulterior, confirmați cu coronavirus și internați în spital. De altfel, întreaga echipă de la „Te cunosc de undeva” a fost testată și plasată în izolare la domiciliu, iar filmările au fost suspendate. Alina Pușcaș a fost externată după doar 4 zile de spitalizare, iar Andrei Ștefănescu a fost și el externat marți.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here