LIFE

Maradona a povestit cum a fost răpit de extratereștri

Legendarul fotbalist Diego Maradona a spus, într-un interviu acordat postului argentinian TyC Sports, că a fost răpit de extratereștri și că și-a pierdut virginitatea la vârsta de 13 ani cu o femeie ”mai în vârstă”.

Vedeta, în vârstă de 59 de ani, a fost întrebată de realizatorul TV dacă crede în existența OZN-urilor, moment în care acesta a răspuns: ”De ce să ne mai ascundem? Odată, după câteva pahare în plus, am dispărut de acasă 3 zile. Iar, după ce am ajuns acasă, am zis că m-au răpit extratereștrii. Am zis: M-au luat, nu pot să vă dau prea multe detalii”.

Maradona a fost întrebat și la ce vârstă și-a pierdut virginitatea: ”La 13 ani, într-un subsol, cu o doamnă mai în vârstă. Eu eram deasupra, iar ea citea ziarul”. El a continuat, spunând că a jucat vreo 3 meciuri în toată cariera sa fără să fi dormit deloc, precizând că, dacă ar trebui să aleagă 3 fotbaliști pe care să-i invite pe iahtul său, aceștia ar fi: Carlos (Tevez), Lionel Messi și Gabriel Heinze.

Când s-a referit la celebrul gol înscris cu mâna împotriva Angliei, în Cupa Mondială din 1986, Maradona a afirmat că el a fost ”doar un tip obișnuit, care a înscris împotriva Angliei, care ne omora copii în Războiul din Insulele Falklands”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here