LIFE

Manuela Hărăbor joacă în serialul «Vlad», la PRO TV. Când începe sezonul 3

Fanii serialului «Vlad» se vor bucura să afle că Manuela Hărăbor, una dintre cele mai frumoase actrițe din România, se alătură echipei de actori din serialul VLAD, difuzat de PRO TV! Binecunoscuta actriță interpretează rolul unei directoare de hotel care, pe parcursul acțiunii serialului, se intersectează cu Eliza (Olimpia Melinte).

Manuela Hărăbor (51 de ani), superba actriță care ne-a cucerit cu rolurile din „Pădureanca” (1987), „Secretul lui Nemesis” (1987) sau „Magnatul” (2000), este încântată de colaborarea cu PRO TV pentru serialul VLAD.

„M-am bucurat mult să mă alătur echipei serialului, pentru că VLAD este un serial pe care îl urmăresc și îl apreciez. Lucrul pe platou a fost eficient datorită echipei profesioniste și îl felicit pe Jesus del Cerro (n.r. regizorul) pentru felul în care știe să-și ghideze actorii. Îmi doresc ca personajul interpretat de mine să aducă un plus de valoare poveștii care a reușit, timp de două sezoane, să țină telespectatorii cu sufletul la gură”, a declarat Manuela Hărăbor.

Sezonul 3 din VLAD vine cu personaje noi, dar și cu suspans. Fanii serialului vor avea parte de episoade cu multă acțiune, pline de cotituri și de tensiune între personaje. VLAD, sezonul 3, va începe pe 24 februarie la PRO TV.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here