Muzicale

Manuel Riva – What Mama Said (ft. Misha Miller)

DJ-ul și producătorul de muzică electronică Manuel Riva, care a urcat în Billboard Top 20 cu hit-ul „Mhm Mhm”, colaborează încă o dată cu Misha Miller pentru noul său single, „What Mama Said”.

Piesa îmbină stilul de producție unic al DJ-ului cu sensibilitatea pop a Mishei Miller.

Proiectul Manuel Riva a început cu doi ani în urmă și s-a bucurat de o ascensiune neașteptată. Succesul internațional a venit odată cu lansarea single-ului „Mhm Mhm”, care a ajuns în Top 20 Billboard Club Chart, dar și pe primul loc în căutările Shazam în țări precum: România, Bulgaria, Cipru, Moldova, Armenia și Lituania.

Manuel Riva a fost nominalizat la premiile MTV – EMA la categoria Best Romanian Act, iar anul trecut a deschis festivalul UNTOLD pe main stage. Piesele sale au fost mixate sau incluse în podcasturile celor mai mari Dj din lume: Tiesto, Fedde Le Grand, Sam Feldt, Oliver Heldens, Cosmic Gate, Sander Van Doorn, Robin Schulz, Max Vangheli.

Cea mai recentă lansare a artistului – Miami – o colaborare cu Alexandra Stan, a ajuns din nou în topurile Billboard Dance Songs & Billboard Hot Dance.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here