Minerit și EnergieStirile Zilei

Manu Tomescu: Nu înțeleg somnul celorlalte federații! Bunoaica trebuie respectat

”Nu înțeleg tăcerea celorlalte federații. Ar trebui să-și scoată pălăria în fața lui Nicu Bunoaica” a declarat liderul sindical Manu Tomescu, la Interviurile Infinit FM.

Din 8 februarie de când au început, la Târgu-Jiu, protestele minerilor pentru reducerea vârstei de pensionare, Tomescu este în stradă. Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari a amintit că a protestat, în ultimii ani, de fiecare dată când a considerat că drepturile angajaților Complexului Energetic Oltenia au fost încălcate, indiferent de organizația sindicală care a organizat protestul.

Tomescu și-a criticat și colegii din Federația Națională Mine Energie pentru tăcerea din această perioadă, deși oficialii europeni cântă prohodul energiei pe cărbune.

”Fă acțiuni, pentru Dumnezeu, acum când ni s-a hotărât sfârșitul! Ce facem, stăm ca mieii la tăiere, să ne trimită acasă cu plăți compensatorii?” a întrebat sindicalistul. 

Manu Tomescu a mai comentat că marii lideri sindicali din CE Oltenia ar trebui să-și scoată pălăria în fața lui Nici Bunoaica pentru faptul că reușește, de 3 săptămâni, să organizeze proteste la Târgu-Jiu.

Comment here