Minerit și EnergieStirile Zilei

Manu Tomescu: Dacă nu ne văd în stradă, NU rezolvă nimic!

„Cu scrisori nu rezolvăm nimic! Politicienii trebuie să ne vadă în stradă ca să ne asculte!” declară Manu Tomescu, după ce liderii FNME au trimis, vineri, o nouă scrisoare premierului și ministrului Economiei, privind situația dificilă în care se află Complexul Energetic Oltenia.

Tomescu spune, însă, că politicienii bagă în seamă problemele companiei de la Târgu-Jiu doar dacă sunt organizate proteste.

“Asta voi cere sindicatului și federației din care fac parte: să începem să facem acțiuni sindicale legale prin care să ieșim în evidență. Mitinguri, pichetări, marșuri. Să ne folosim de aceste pârghii pentru a trage atenția”, declară sindicalistul.

Manu Tomescu acuză clasa politică că privește angajații CEO doar ca masă de manevră pentru alegeri. În plus, critică guvernul pentru faptul că nu vine cu o decizie politică de stopare a importurilor de energie.

Tomescu le transmite minerilor și energeticienilor să nu-i mai creadă pe politicienii care în campaniile electorale din ultimii ani au promis realizarea mixului energetic sau aprobarea strategiei energetice.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here