Stirile Zilei

Manta: Iohannis se află într-o situație jenantă

Pantelimon Manta crede că Ludovic Orban a vrut să-i arate pisica lui Klaus Iohannis prin propunerea lui Florin Cîțu premier din partea PNL.

Fostul deputat spune că președintele României se află într-o situație jenantă, care, după consultările de luni cu partidele parlamentare, a anunțat că amână nominalizarea unui premier. Opinia lui Pantelimon Manta este că șefu statului ar fi vrut să vină cu propunerea lui Nicolae Ciucă, însă a fost pus în dificultate de varianta cu care Ludovic Orban a venit la negocieri.

“Orban și-a dat seama că va pierde tot, inclusiv  președinția partidului și încearcă un fel de răscoală, îi arată pisica președintelui. L-a propus pe Florin Cîțu doar pentru a-l pune în dificultate pe Iohannis”, spune Manta.

Pantelimon Manta nu crede că, într-un final, Klaus Iohannis îl va desemna pe Florin Cîțu premier și nici pe ministrul Apărării, Nicolae Ciucă.

Pantelimon Manta nu exclude varianta ca președintele României să-l desemneze din nou pe Ludovic Orban premier. Spune că, astfel, Klaus Iohannis i-ar împăca și pe liderii USR-Plus, care au cerut la negocierile cu PNL președinția Camerei Deputaților pentru Dan Barna.

Comment here