Stirile ZileiTârgu-Jiu

Manta: Dacă Băsescu este declarat COLABORATOR, îi anulează mandatul!

”Partidul Mișcarea Populară se îndreaptă către o viitoare desființare! Lui Traian Băsescu îi poate fi ANULAT mandatul de europarlamentar”- declarații ȘOC făcute de Pantelimon Manta la Interviurile Infinit FM.

Fostul deputat și prefect de Gorj vede un viitor sumbru pentru PMP. Este absolut convins că formațiunea politică nu mai poate intra de una singură în Consiliul Județean sau în Consiliul Local Târgu-Jiu, în 2020, de aceea nu  exclude o viitoare fuziune cu Partidul Național Liberal.   

Manta a mai afirmat că Traian Băsescu riscă să-și piardă mandatul de europarlamentar, dacă instanța va decide, definitiv, că a fost colaborator al Securității ca poliție politică.

”Se poate constata, dacă se merge până în pânzele albe, nulitatea mandatelor de președinte al țării! Infracțiunea poate fi în formă continuată, a făcut declarații în fals pentru ocuparea tuturor funcțiilor pe care le-a deținut!” a mai spus fostul prefect de Gorj.

Nicolae Davițoiu, președinte PMP Gorj, crede că Pantelimon Manta încă îi poartă ranchiună lui Traian Băsescu după ce, în 2004, l-a scos de pe lista pentru parlamentare a fostului Partid Democrat.

”Am văzut frica față de PMP și de faptul că se reîntorc oamenii lui Băsescu! Îi amintesc lui Manta că Vâlceanu și Romanescu provin tot din fostul PDL” spune Davițoiu.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here