Muzicale

Mandinga – Niña Sincera

După ce a colaborat cu artiști români și spanioli pentru „BOA”, Mandinga lansează „Nina Sincera”, o piesă în limba spaniolă despre atitudinea unei femei care se joacă cu mintea unui bărbat „disperat” după ea. Single-ul este compus de Barbara Isasi, Alexander Benavides, Damian Salazar și produs de Cătălin Tamazlicaru, George Constantin, Răzvan Dediu, Alexandru Antonescu și Valentin Zachar.

„«Niña sincera» este noul single Mandinga, de care mă simt foarte mândră! Am lucrat la piesă împreună cu toată echipa, până am obținut rezultatul dorit. Cred că a ieșit foarte bine și cu această ocazie le mulțumim mult producătorilor din spatele piesei, Cătă și Zagga, dar și regizorului, Alex Volintiru, care a dat un plus piesei cu un clip bombă! Eu ador să dansez și am avut o coregrafie hot cu o gașcă de fete minunate. Am filmat si cu doi American bullies, iubesc animalele din tot sufletul si m-am distrat super mult! Alții s-au speriat un pic, dar totul a mers perfect. Conceptul Mandinga vine cu un sound și o imagine nouă și diferită față de până acum și asta îmi place mult. Se schimbă tot timpul, dar păstrează vibe-ul latino. Incercăm sa ne reinventăm de fiecare dată, să ne distrăm și să transmitem asta publicului! Abia aștept feedback-ul celor care ne urmăresc”, declară Barbara Isasi.

Primăvara aceasta, Mandinga a lansat „Provocador”, o piesă senzuală, cu ritmuri latino și un videoclip incitant, filmat pe străzile Cubei. La începutul anului, a lansat „Soy de Cuba”, cea de-a patra piesă pe care trupa o cântă alături de Barbara Isasi. Din 2016, Mandinga o are ca solista pe frumoasa artistă, tânăra talentată care, în 2013, a participat la „Vocea Spaniei”, în 2016 la „Vocea României”, iar în 2018 a câștigat „Te cunosc de undeva”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here