LIFE

Mama lui Gabriel Cotabiță a murit: “M-a ținut de mână în momentele grele. Drum lin!“

Celebrul artist Gabriel Cotabiță (64 de ani) trece prin momente extrem de grele. Mama lui, Paula, care l-a ținut de mână când solistul se afla în comă, în urmă cu cinci ani, a încetat miercuri (29 aprilie) din viață, la 85 de ani. Gabriel a publicat pe Facebook un mesaj care-ți rupe inima.

Gabriel Cotabiță a anunțat, miercuri, pe contul său de Facebook, trecerea în neființă a mamei sale dragi: “Va fi foarte greu să îmi revin deși știu că trebuie. Va fi foarte greu să nu mai aștept telefonul de la ora 18, din fiecare zi. Mama mi-a fost tot timpul aproape, uneori pisăloagă dar de fiecare dată bine intenționată. O iubire și un devotament totale. Și și-a ținut propmisiunea, nu a plecat până nu m-a văzut aranjat cu toate. Știu că era mândră de mine și m-a ținut de mână în momentele mele grele. Doresc tuturor să aibă parte de asemenea iubire. Drum lin! Știu că te asteaptă toți ai tăi și vei fi bine primită! Eu nu te voi uită niciodată! Odihnă ușoară!”.

În urmă cu patru ani, mama lui Gabriel Cotabiță a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la nunta fiului său cu Alina, mai mică cu 29 de ani decât el. Din imaginile de atunci se vede că femeia se deplasa cu greu, în baston, spre Biserica “Mihai Vodă”, ajutată de o altă doamnă.

La petrecerea cu 200 de persoane, Paula s-a pozat alături de Cristi Brancu și de soția acestuia, vedeta tv având atunci cuvinte de laudă pentru femeia cu suflet mare: “Doamna Paula este o femeie extraordinară. Anul trecut stătea pe holurile spitalului, rugându-se să nu-i moară fiul. Îi aducea mâncare şi îi vorbea chiar şi când Gabi se afla în comă. Duminică seară, ea a intrat cu toată lumea în vorbă, ne-a mulţumit că am fost aproape de fiul ei şi că l-am ajutat la greu”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here